Turite klausimų? Kreipkitės drąsiai: +370 7 00 66066

Dėmesio! Užsakę šią prekę su pristatymu į namus ar paštomatą, ją gausite vėliau, atskira siunta.

 

Frankincense eterinis aliejus, žinomas nuo senovės Egipto laikų, ypač vertingas dėl senėjimą stabdančių savybių, kai naudojamas išoriškai, ir atpalaiduojančių savybių, gerinančių bendrą sveikatą, kai naudojamas difuzoriuje.

 

Mišinį sudaro 4 aukščiausios kokybės eteriniai aliejai:

 

  • Laukinė bosvelija (lot. Boswellia Carterii):

Smilkalinių bosvelijų aliejus (angl. Frankincense Oil) puikiai tinka dėl savo daugybės gydomųjų savybių ir svaiginančiai švelnaus bei atpalaiduojančio aromato. Aliejus padeda skatinti bendrą odos sveikatą, sumažina brandžios odos ir dėmių atsiradimą dėl savo gebėjimo atstatyti odos ląsteles. Plačiai naudojamas slopinant galvos skausmą, uždegimą. Taip pat gali pagerinti kvėpavimą, taip pat padeda pašalinti nosies užgulimą. Smilkalinių bosvelijų aliejus yra saugus, švelnus aliejus, kuris yra puikus pasirinkimas žmonėms su jautriomis imuninėmis sistemomis, įskaitant vaikus ir pagyvenusius žmones.

Smilkalinių bosvelijų aliejus turi aromaterapinį poveikį, kuris skatina emocinį gijimą ir apmąstymus, suteikia ramybės, ypač meditacijos metu. Gilus, sodrus, įžeminantis aromatas, palaiko susikaupimą, skatina ramybę ir nuramina protą.

Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia carterii Birdw; Kiti pavadinimai: Afrikinė bosvelija; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Somalija; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

  • Pluoštinė bosvelija (lot. Boswellia Serrata):

Švarus, citrusinis frankincenso eterinio aliejaus (angl. Frankincense Serrata Oil) kvapas buvo minimas senovės mituose ir naudojamas šventose apeigose; dėl savo gydomųjų savybių jis tapo neatsiejama Ajurvedos medicinos dalimi. Aliejus dažniausiai naudojamas siekiant sumažinti nedidelį skausmą ir uždegimą, susijusį su galvos skausmais ir raumenų įtampa. Suteikia pagalbą kvėpavimo sistemai ir padeda pašalinti užgulimą. Aliejuje yra antimikrobinių savybių, kurios padeda sunaikinti kenksmingus mikrobus ir bakterijas, tiek ant kūno, tiek ant paviršių.

Citrusinio frankincenso aliejus suteikia daugybę senėjimą stabdančių savybių: gali pašalinti raukšles, žymiai sumažinti randų atsiradimą, išvalyti spuogus ir kitas dėmes, išblukusias strijas ir išgydyti įtrūkusią ar sausą odą. Frankincensas yra legendinis savo panaudojimu tradiciniais ir šventais tikslais bei gebėjimu suteikti gilią proto ramybę, todėl idealiai tinka meditacijai.

Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia serrata; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Indija; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

  • Afrikinė bosvelija (lot. Boswellia Frereana):

Ištisus šimtmečius buvo žavimasi Afrikinių bosvelijų eterinio aliejaus (angl. Frankincense Frereana Oil) pakeliančiu ir viliojančiu muskuso kvapu, kuris naudojamas atpalaiduojantiems ir subalansuojantiems mišiniams. Nuo senų laikų naudojamas šventuose apeigose dėl daugybės gydomųjų galių ir viliojančio kvapo, šis aliejus neabejotinai priklauso šventų kvapų šeimai. Paprastai naudojamas odos priežiūros ir grožio produktuose, aliejus gali sustiprinti odos sveikatą, išlyginti veido spalvą, suteikti odai elastingumo ir antibakterinių bei priešuždegiminių savybių.

Afrikinių bosvelijų aliejus ramina ir skatina fiziškai ir emociškai. Palaiko emocinį gijimą, apmąstymus ir savianalizę, ypač situacinio nerimo ir depresijos metu. Žinomas dėl puikių įžeminimo privalumų, afrikinių bosvelijų aliejus dažniausiai naudojamas meditacijos mišiniuose, skirtuose stabilizuoti ir nuraminti nenustygstantį protą ar dvasią.

Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia frereana; Kiti pavadinimai: Afrikinis frankincensas; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Somalija; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

  • Smilkalinė bosvelija (lot. Boswellia Sacra):

Smilkalinių bosvelijų eterinis aliejus (angl. Frankincense Sacra Oil) kosmetiškai naudojamas brandžiai odai maitinti ir atjauninti bei padeda gydyti randų audinius. Aliejus taip pat plačiai naudojamas siekiant padėti sumažinti nedidelį skausmą ir uždegimą, susijusį su galvos skausmais ir bendrą raumenų įtampą. Sudėtyje esantis didelis kiekis cheminio komponento alfa-pineno suteikia aliejui galingų priešuždegiminių savybių, gali suteikti kvėpavimo palaikymą ir padėti pašalinti užgulimą.
Smilkalinių bosvelijų aliejus yra gerbiamas dėl pakilaus ir išvalančio poveikio kūnui ir protui, suteikia  gyvybinės energijos ir maitina sielą. Pasklidęs jis suteikia saugumo jausmą, skatina optimistišką nuotaiką ir paverčia namus tarsi į šventyklą. Manoma, kad smilkalinių bosvelijų aliejus turi didesnę energetinę vertę nei kiti šiam augalui giminingi aliejai.
Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia sacra; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Omanas; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

 

Sudėtis: Boswellia Carterii (Frankincense Carteri), Boswellia Serrata (Frankincense Serrata), Boswellia Frereana (Frankincense Frereana), Boswellia Sacra (Frankincense Sacra) eteriniai aliejai.

 

Naudojimo instrukcija: 3-5 lašus eterinio aliejaus įlašinkite į aromaterapijos difuzorių arba į vonią. Įlašinkite kelis lašus eterinio aliejaus į vandenį, kad paruošti namų kvapo purškiklį arba užlašinkite kelis lašus ant tekstilės medžiagos ir padėkite ją pasirinktoje namų vietoje. 

 

Įspėjamoji informacija: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis, nosį ar burną. Saugoti nuo vaikų. 

 

Pagaminta Europos Sąjungoje.

 

Pasirinkite pakuotę
Naujiena
15,99 €
Kiekis
1
DPD paštomatas
DPD paštomatas
Pristatymo kaina: 3 €

Nemokamas pristatymas nuo 19 €

*„Tik internetu“ prekės užsakomos tiesiai iš tiekėjo, todėl jų pristatymas trunka nuo 4 iki 12 savaičių.

2-4 d.d.
Omniva paštomatas
Omniva paštomatas
Pristatymo kaina: 3 €

Nemokamas pristatymas nuo 29 €

*„Tik internetu“ prekės užsakomos tiesiai iš tiekėjo, todėl jų pristatymas trunka nuo 4 iki 12 savaičių.

2-4 d.d.
DPD kurjeris
DPD kurjeris
Pristatymo kaina: 4 €

Nemokamas pristatymas nuo 29 €

*„Tik internetu“ prekės užsakomos tiesiai iš tiekėjo, todėl jų pristatymas trunka nuo 4 iki 12 savaičių.

2-4 d.d.
Ziticity
Pristatysime šiandien !
Ziticity
Pristatymo kaina: 3,99 €

Užsisakius iki 10:30 val, prekės į namus pristatomos tą pačią arba kitą darbo dieną nuo 18 iki 22val.

*Prekės pristatomos tik miesto ribose, į rajonuose esančius adresus prekių nepristatome.

Dėmesio! Užsakę šią prekę su pristatymu į namus ar paštomatą, ją gausite vėliau, atskira siunta.

 

Frankincense eterinis aliejus, žinomas nuo senovės Egipto laikų, ypač vertingas dėl senėjimą stabdančių savybių, kai naudojamas išoriškai, ir atpalaiduojančių savybių, gerinančių bendrą sveikatą, kai naudojamas difuzoriuje.

 

Mišinį sudaro 4 aukščiausios kokybės eteriniai aliejai:

 

  • Laukinė bosvelija (lot. Boswellia Carterii):

Smilkalinių bosvelijų aliejus (angl. Frankincense Oil) puikiai tinka dėl savo daugybės gydomųjų savybių ir svaiginančiai švelnaus bei atpalaiduojančio aromato. Aliejus padeda skatinti bendrą odos sveikatą, sumažina brandžios odos ir dėmių atsiradimą dėl savo gebėjimo atstatyti odos ląsteles. Plačiai naudojamas slopinant galvos skausmą, uždegimą. Taip pat gali pagerinti kvėpavimą, taip pat padeda pašalinti nosies užgulimą. Smilkalinių bosvelijų aliejus yra saugus, švelnus aliejus, kuris yra puikus pasirinkimas žmonėms su jautriomis imuninėmis sistemomis, įskaitant vaikus ir pagyvenusius žmones.

Smilkalinių bosvelijų aliejus turi aromaterapinį poveikį, kuris skatina emocinį gijimą ir apmąstymus, suteikia ramybės, ypač meditacijos metu. Gilus, sodrus, įžeminantis aromatas, palaiko susikaupimą, skatina ramybę ir nuramina protą.

Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia carterii Birdw; Kiti pavadinimai: Afrikinė bosvelija; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Somalija; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

  • Pluoštinė bosvelija (lot. Boswellia Serrata):

Švarus, citrusinis frankincenso eterinio aliejaus (angl. Frankincense Serrata Oil) kvapas buvo minimas senovės mituose ir naudojamas šventose apeigose; dėl savo gydomųjų savybių jis tapo neatsiejama Ajurvedos medicinos dalimi. Aliejus dažniausiai naudojamas siekiant sumažinti nedidelį skausmą ir uždegimą, susijusį su galvos skausmais ir raumenų įtampa. Suteikia pagalbą kvėpavimo sistemai ir padeda pašalinti užgulimą. Aliejuje yra antimikrobinių savybių, kurios padeda sunaikinti kenksmingus mikrobus ir bakterijas, tiek ant kūno, tiek ant paviršių.

Citrusinio frankincenso aliejus suteikia daugybę senėjimą stabdančių savybių: gali pašalinti raukšles, žymiai sumažinti randų atsiradimą, išvalyti spuogus ir kitas dėmes, išblukusias strijas ir išgydyti įtrūkusią ar sausą odą. Frankincensas yra legendinis savo panaudojimu tradiciniais ir šventais tikslais bei gebėjimu suteikti gilią proto ramybę, todėl idealiai tinka meditacijai.

Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia serrata; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Indija; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

  • Afrikinė bosvelija (lot. Boswellia Frereana):

Ištisus šimtmečius buvo žavimasi Afrikinių bosvelijų eterinio aliejaus (angl. Frankincense Frereana Oil) pakeliančiu ir viliojančiu muskuso kvapu, kuris naudojamas atpalaiduojantiems ir subalansuojantiems mišiniams. Nuo senų laikų naudojamas šventuose apeigose dėl daugybės gydomųjų galių ir viliojančio kvapo, šis aliejus neabejotinai priklauso šventų kvapų šeimai. Paprastai naudojamas odos priežiūros ir grožio produktuose, aliejus gali sustiprinti odos sveikatą, išlyginti veido spalvą, suteikti odai elastingumo ir antibakterinių bei priešuždegiminių savybių.

Afrikinių bosvelijų aliejus ramina ir skatina fiziškai ir emociškai. Palaiko emocinį gijimą, apmąstymus ir savianalizę, ypač situacinio nerimo ir depresijos metu. Žinomas dėl puikių įžeminimo privalumų, afrikinių bosvelijų aliejus dažniausiai naudojamas meditacijos mišiniuose, skirtuose stabilizuoti ir nuraminti nenustygstantį protą ar dvasią.

Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia frereana; Kiti pavadinimai: Afrikinis frankincensas; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Somalija; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

  • Smilkalinė bosvelija (lot. Boswellia Sacra):

Smilkalinių bosvelijų eterinis aliejus (angl. Frankincense Sacra Oil) kosmetiškai naudojamas brandžiai odai maitinti ir atjauninti bei padeda gydyti randų audinius. Aliejus taip pat plačiai naudojamas siekiant padėti sumažinti nedidelį skausmą ir uždegimą, susijusį su galvos skausmais ir bendrą raumenų įtampą. Sudėtyje esantis didelis kiekis cheminio komponento alfa-pineno suteikia aliejui galingų priešuždegiminių savybių, gali suteikti kvėpavimo palaikymą ir padėti pašalinti užgulimą.
Smilkalinių bosvelijų aliejus yra gerbiamas dėl pakilaus ir išvalančio poveikio kūnui ir protui, suteikia  gyvybinės energijos ir maitina sielą. Pasklidęs jis suteikia saugumo jausmą, skatina optimistišką nuotaiką ir paverčia namus tarsi į šventyklą. Manoma, kad smilkalinių bosvelijų aliejus turi didesnę energetinę vertę nei kiti šiam augalui giminingi aliejai.
Naudojama dalis: Sakai; Sinonimai: Boswellia sacra; Išgavimo būdas: Hidrodistiliacija; Kilmės šalis: Omanas; Kvapo natų klasifikacija: Pamatinės natos, puikus fiksatorius.

 

Sudėtis: Boswellia Carterii (Frankincense Carteri), Boswellia Serrata (Frankincense Serrata), Boswellia Frereana (Frankincense Frereana), Boswellia Sacra (Frankincense Sacra) eteriniai aliejai.

 

Naudojimo instrukcija: 3-5 lašus eterinio aliejaus įlašinkite į aromaterapijos difuzorių arba į vonią. Įlašinkite kelis lašus eterinio aliejaus į vandenį, kad paruošti namų kvapo purškiklį arba užlašinkite kelis lašus ant tekstilės medžiagos ir padėkite ją pasirinktoje namų vietoje. 

 

Įspėjamoji informacija: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis, nosį ar burną. Saugoti nuo vaikų. 

 

Pagaminta Europos Sąjungoje.

 


Rekomenduojamos prekės

-35% A'SCENTUALS ultragarsinis difuzorius, mašininis 60 ml, baltas
22,74 € 34,99 €
A'SCENTUALS ultragarsinis difuzorius, mašininis 60 ml, baltas
Į krepšelį
-35% A'SCENTUALS ultragarsinis difuzorius, 150 ml, juodas
29,24 € 44,99 €
A'SCENTUALS ultragarsinis difuzorius, 150 ml, juodas
Į krepšelį
-35% A'SCENTUALS Ultragarsinis difuzorius 100 ml talpos, su medžių motyvais, juodas
34,44 € 52,99 €
A'SCENTUALS Ultragarsinis difuzorius 100 ml talpos, su medžių motyvais, juodas
Į krepšelį
Tik atsiėmimas parduotuvėjeTik atsiėmimas parduotuvėje
-35% A'SCENTUALS Ultragarsinis difuzorius 150 ml talpos, medžio imitacijos
29,24 € 44,99 €
A'SCENTUALS Ultragarsinis difuzorius 150 ml talpos, medžio imitacijos
Į krepšelį
Tik atsiėmimas parduotuvėjeTik atsiėmimas parduotuvėje
Jei jūsų gyvūnas turėtų nykščius, jis sektų KIKA naujienas.