Turite klausimų? Kreipkitės drąsiai: +370 7 00 66066

Dėmesio! Užsakę šią prekę su pristatymu į namus ar paštomatą, ją gausite atskira siunta.

 

„Amelum Balance“ buvo sukurta siekiant rasti harmoniją jūsų gyvenime. Unikali 11 natūralių eterinių aliejų sudėtis gali suteikti ramybę, atsipalaidavimą ir gerą savijautą. Naudojamas difuzoriuje „Amelum Balance“ eterinių aliejų mišinys gali padėti numalšinti nerimą ir depresijos jausmą, atgaivinti ir išvalyti aplink esantį orą.

 

Mišinį sudaro 11 aukščiausios kokybės eterinių aliejų:

 

  • Saldusis apelsinas (lot. Citrus Sinensis):

Apelsinų eterinis aliejus (angl. Sweet Orange Oil), pasižymintis visiems puikiai pažįstamu kvapu, šildančiomis ir džiuginančiomis savybėmis, yra veiksmingas, kai norima sumažinti nedidelį skausmą ir uždegimą, taip pat užkirsti kelią nepageidaujamų bakterijų plitimui. Dėl puikių priešuždegiminių, antioksidacinių ir antibakterinių savybių apelsinų aliejus yra puikus odos tonikas ir nepakeičiamas riebiai odai skirtų odos priežiūros produktų ingredientas. Aliejaus valomosios savybės gali būti naudingos mažinant spuogus. Buityje saldžiųjų apelsinų aliejus gali būti panaudojamas virtuvėje prieš užsispyrusias riebalų dėmes.

Apelsinų aliejus suteikia pozityvią savijautą tiems, kurie kovoja su situacine depresija ar nerimu, todėl yra puiki priemonė skatinti geresnę  nuotaiką ir atpalaiduoti.

Naudojama dalis: Žievė; Sinonimai: Citrus sinensis; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Italija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Trapioji mirtenė (lot. Melaleuca Teretifolia):

Mirtų eterinis aliejus (angl. Honey Myrtle Oil) yra veiksmingas aliejus, naudojamas siekiant sumažinti nepageidaujamą mikrobų aktyvumą, jis padeda pašalinti plaučių užgulimą, palaiko sveiką plaučių ir kvėpavimo takų funkciją. Aliejus gali padėti sumažinti nepageidaujamą bakterijų, grybelių ar virusų aktyvumą. Suteikia odos paramą, gali padėti su nedidelėmis odos problemomis, tokiomis kaip spuogai, pjūviai, nudegimai ir nedidelės infekcijos. Mirtų eterinis aliejus turi antioksidacinių savybių ir gali padėti ląstelių regeneracijai. Tai taip pat padeda palaikyti raumenų sveikatą ir naudinga naudojant kartu su masažo mišiniais.

Naudojant su difuzoriumi, medaus mirtų eterinis aliejus emociškai pakelia ir atgaivina. Dėl savo savybių jis puikiai tinka perteikti švaros ir šviežumo jausmą. Aliejus atgaivina protą, kūną ir dvasią, padeda sumažinti emocinį ir fizinį nuovargį.

Naudojama dalis: Gėlių žiedai, lapai ir šakelės; Sinonimai: Melaleuca teretifolia Endl; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Australija; Kvapo natų klasifikacija: Vidurinės pereinančios į viršutines.

 

  • Karčiavaisis citrinmedis (lot. Citrus Aurantium var. Amara):

Karčiavaisių citrinmedžių eterinis aliejus (angl. Petitgrain Oil) ra puikus pasirinkimas norint palengvinti ir nuraminti nepageidaujamus raumenų spazmus ir skatinti pusiausvyros bei ramybės jausmą. Odos priežiūros priemonėse aliejus padeda subalansuoti riebalų gamybą ir yra veiksmingas bei švelnus antiseptikas. Dėl savo antimikrobinių ir antibakterinių savybių jis yra naudingas odai, kenčiančiai nuo spuogų ir per didelio riebalų susidarymo ir pleiskanų kamuojamai galvai. Šio aliejaus aušinimo efektas idealiai tinka purškiant kambarius ar valymo priemonių gamyboje, jis padeda sumažinti nepageidaujamą mikrobų aktyvumą.

Karčiavaisių citrinmedžių aliejus turi vėsinančią ir džiovinančią energiją, kuri padeda atpalaiduoti protą, numalšina nerimą ir depresiją bei sužadina ramybę. Manoma, kad aliejus pasižymi švelniomis euforinėmis savybėmis, kurios gali padėti sumažinti įtampą nuo kasdienio streso ir nuraminti protą. Aliejus turi afrodiziakinių savybių, pridedant jį mišinius, jis suteikia rafinuoto gilumo.

Naudojama dalis: Lapai ir šakelės; Sinonimai: Citrus aurantium var amara; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Paragvajus; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Rausvasis greipfrutas (lot. Citrus x Paradisi):

Greipfrutų aliejus garsėja savo pakeliančiu poveikiu kūnui ir protui ir yra laikomas kaip išskirtinai gaivinantis aliejus. Aliejus yra naudingas norint palengvinti skausmą ir uždegimą, stiprinti imuninę sistemą, kaip limfos stimuliatorius ir kaip tonikas, skatinantis sveiką odą. Manoma, kad greipfrutų aliejus, kaip ir kiti sutraukiantys citrusų aliejai, atkuria glotnumą ir elastingumą bei gražina odą.

Greipfrutų aliejus emociškai stiprina ir atgaivina. Tai skatina teigiamą energiją ir paguodžia, kai susiduriama su įtampa ir situacine depresija. Greipfrutų aliejaus lengvas, švelnus ir euforinis aromatinis profilis įkvėpus gali nuraminti ir pakelti emocijas bei dvasią ir padėti subalansuoti pavargusią ir per daug stimuliuojamą nervų sistemą.

Naudojama dalis: Žievės; Sinonimai: Citrus paradisi; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Pietų Afrika; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Žaliosios citrinos (lot. Citrus Aurantifolia):

Šviežias ir rūgštus laimų eterinis aliejus (angl. Lime Oil) dalinasi daug gydomųjų savybių su citrusinių vaisių pusbroliu citrina, turi daug tų pačių sutraukiančių, tonizuojančių ir nuotaiką pakeliančių savybių. Dažnai naudojamas veido ir kūno valymo priemonėse dėl savo gryninančių savybių ir malonaus kvapo. Aliejus gali padėti skatinti jaunatvišką išvaizdą, sumažinti smulkias raukšles, dėmėtą pigmentaciją ir atstatyti prarastą odos elastingumą. Laimų aliejus turi stangrinamąjį poveikį, todėl puikiai tinka odos atjauninimui. Naudojant laimų aliejų plaukų priežiūros produktuose, padeda sustiprinti plaukų blizgesį, padaro plaukus lygesnius ir jie atspindi daugiau šviesos.

Naudojant aromaterapijoje gaivinančios, bet ne per saldžios laimų eterinio aliejaus savybės gali padėti aiškiau mąstyti ir pakelti budrumą, taip pat gali skatinti pozityvumo, ramybės ir harmonijos jausmą. Dažnai naudojamas mišiniuose su kitais aliejais, kad sustiprintų gaivinančią jėgą ir paskatintų išlaikyti emocinę pusiausvyrą bei gerovę. Laimų eterinis aliejus taip pat veiksmingai kovoja su uodais ir vabzdžiais, nes jie neigiamai reaguoja į citrusinių vaisių kvapus ir lieka atokiau nuo vietų, kuriose gali juos užuosti.

Naudojama dalis: Žievės; Sinonimai: Citrus aurantifolia; Kiti pavadinimai: Žaliasis citrinmedis; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Italija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Kvapusis citrinmedis (lot. Citrus Junos):

Kvapiųjų mandarinų eterinis aliejus (angl. Yuzu Oil) yra puikus pasirinkimas, kai norima padėti pagerinti imuninę sistemą, sumažinti skausmą ir uždegimą ar nuraminti raumenų spazmus. Populiarus Japonų liaudies medicinoje, kvapiųjų mandarinų aliejus palaiko sveiką plaučių funkciją ir turi galingą antibakterinį poveikį, todėl jis veiksmingas nuo peršalimo ir gripo. Dažnai naudojamas veido ir kūno valymo priemonėse dėl savo gryninančių savybių ir malonaus kvapo. Aliejus skatina jaunatviškesnę odos išvaizdą, mažina raukšlių atsiradimą, išlygina nevienodą pigmentaciją ir suteikia odai prarastą elastingumą.

Raminantis protą ir gaivinantis kūną, aliejus dažnai naudojamas aromaterapijoje. Dėl malonaus kvapiųjų mandarinų aromato jis yra tinkamas difuzorių mišiniams, skirtiems sumažinti nerimą, depresiją ir nervingumą.

Naudojama dalis: Žievė; Sinonimai: Citrus junos; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Japonija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Tikrasis šventkmynis (lot. Trachyspermum Ammi):

Kmynų eterinis aliejus (angl. Ajwain Oil) yra pagrindinis cheminio komponento timolio šaltinis, kuris laikomas galingiausiu terapiniu ingredientu. Žinomas dėl savo antiseptinių, antimikrobinių ir skausmą malšinančių savybių. Kmynų aliejus tradiciškai naudojamas ajurvedos medicinoje, siekiant palengvinti sąnarių skausmą, susijusį su reumatoidiniu artritu. Šis stebuklingas eterinis aliejus turi antihelmintinių savybių, kurios slopina kenksmingų bakterijų ir parazitų augimą virškinimo sistemoje. Aliejus taip pat yra galinga antibakterinė priemonė, padedanti gydyti ir užkirsti kelią bakterinėms infekcijoms organizme. Jis gali neutralizuoti laisvuosius radikalus, sumažinti uždegimą, pagerinti kvėpavimą ir atbaidyti vabzdžius.

Kmynu aliejus gaivina ir pažadina emociškai ir fiziškai. Naudojant aromaterapijoje, aliejaus aromatas gali padėti skatinti minčių aiškumą ir palaikyti teigiamą požiūrį į gyvenimą.

Naudojama dalis: Sėklos; Sinonimai: Trachyspermum ammi; Kiti pavadinimai: Tikrasis šventkmynis; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Indija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Citrina (lot. Citrus Limon):

Citrinų eterinis aliejus dažnai naudojamas valymo priemonėse, kurios panaudoja citrinų valomąją galią, kad efektyviai išblizgintų paviršius. Puikus pasirinkimas gaminant mišinius, kurie stabdo bakterijas ir padeda dezinfekuoti nedideles infekcijas, taip pat mažina skausmą ir uždegimą. Citrinų aliejus taip pat dažnai naudojamas kosmetikos gaminiuose, ypač susijusiuose su odos priežiūra. Jis pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu ir senėjimą stabdančiu poveikiu bei efektyviai gali sumažinti odos ląstelių ir audinių pažeidimus.

Naudojant aromaterapijoje, citrinų eterinis aliejus pasižymi nepaprastai raminančiu poveikiu, kuris suteikia mišiniui mažą kibirkštėlę ir gali padėti pašalinti depresijos simptomus ar palengvinti emocinę įtampą. Citrinų aliejus taip pat gali padėti išlaikyti protinį budrumą ir pagerinti koncentraciją. Jis gali atgaivinti protą, sukurdamas teigiamą mąstyseną ir pašalindamas neigiamas emocijas.

Naudojama dalis: Žievės; Sinonimai: Citrus limonum; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Indija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Kvapioji kananga (lot. Canaga Odorata):

Prabangus, žavus, sodrus, ryškus atogrąžų ir vaisių-gėlių aromatas, kvapiųjų kanangų aliejus (angl. Cananga Oil) puikiai tinka integruoti į higieną, aromaterapiją ir natūralią parfumeriją. Tai viliojantis gėlių eterinis aliejus, kuris tinka vyrams ir moterims.

Kvapiųjų kanangų eterinis aliejus įkvepia optimizmą ir ramina, padeda palaikyti teigiamą mąstymą, žinomas kaip afrodiziakas. Naudojant kosmetikoje ar tepant ant odos, kvapiųjų kanangų aliejus stabilizuoja ir reguliuoja odos ir plaukų riebumą, taip pat malšina uždegimą ir dirginimą. Pagerina kraujotaką, skatina naujos odos ir plaukų augimą bei apsaugo nuo infekcijų. Aliejus taip pat puikiai papildo drėkinančius odos priežiūros, masažinius ar vonios druskos mišinius. Kvapiųjų kanangų aliejus yra išskirtinai kvapnus, mažas kiekis šio aliejaus aromaterapijoje ir asmens priežiūros priemonėse turi reikšmingą poveikį.

Naudojama dalis: Gėlių žiedai; Sinonimai: Cananga odorata forma macrophylla; Kiti pavadinimai: Kanangų aliejus; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Indonezija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės pereinančios į vidurines.

 

  • Aitriųjų apelsinų lapai (lot. Citrus Aurantium):

Karčiavaisių citrinmedžių eterinis aliejus (angl. Petitgrain Oil) ra puikus pasirinkimas norint palengvinti ir nuraminti nepageidaujamus raumenų spazmus ir skatinti pusiausvyros bei ramybės jausmą. Odos priežiūros priemonėse aliejus padeda subalansuoti riebalų gamybą ir yra veiksmingas bei švelnus antiseptikas. Dėl savo antimikrobinių ir antibakterinių savybių jis yra naudingas odai, kenčiančiai nuo spuogų ir per didelio riebalų susidarymo ir pleiskanų kamuojamai galvai. Šio aliejaus aušinimo efektas idealiai tinka purškiant kambarius ar valymo priemonių gamyboje, jis padeda sumažinti nepageidaujamą mikrobų aktyvumą.

Karčiavaisių citrinmedžių aliejus turi vėsinančią ir džiovinančią energiją, kuri padeda atpalaiduoti protą, numalšina nerimą ir depresiją bei sužadina ramybę. Manoma, kad aliejus pasižymi švelniomis euforinėmis savybėmis, kurios gali padėti sumažinti įtampą nuo kasdienio streso ir nuraminti protą. Aliejus turi afrodiziakinių savybių, pridedant jį mišinius, jis suteikia rafinuoto gilumo.

Naudojama dalis: Lapai ir šakelės; Sinonimai: Citrus aurantium var amara; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Paragvajus; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Galbanas (lot. Kunzea Ericoides):

Kanukų eterinis aliejus (angl. Kanuka Oil) padeda suvaldyti skausmą ir uždegimą, todėl puikiai tinka gydyti daugybę odos problemų. Labai veiksmingas mažinant nepageidaujamą bakterijų, grybelių ar virusų plitimą. Aliejus taip pat veiksmingai palaiko kvėpavimo sistemą, kai sergama peršalimu ar gripu ir jaučiamas užgulimas. Aliejų tepti ant odos ir įkvėpus garų forma yra labai efektyvu, nes jis greitai įsisavina per odą ir nosies gleivinę. Kanukų aliejus dėl savo stipraus priešuždegiminio poveikio yra naudingas lėtinėms uždegiminėms ligoms, tokioms kaip reumatoidinis artritas ir fibromialgija. Vertinamas parfumerių dėl savo kvapo.

Šviežias, žolinis, saldus ir žemiškas kanukų aliejaus aromatas turi įtakos geresnei nuotaikai ir suteikia padidėjusios energijos jausmą. Dėl raminančio poveikio aliejus gali padėti įkvėpti kokybiškesnį miegą.

Naudojama dalis: Lapai ir šakelės; Sinonimai: Kunzea ericoides; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Naujoji Zelandija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės pereinančios į vidurines.

 

Sudėtis: Citrus Sinensis (Sweet Orange), Melaleuca Teretifolia (Honey Mytle), Citrus Aurantium var. Amara (Bitter Orange), Citrus x Paradisi (Grapefruit Pink), Citrus Aurantifolia (Lime), Citrus Junos (Yuzu), Trachyspermum Ammi (Ajowan), Citrus Limon (Lemon), Canaga Odorata (Ylang Ylang), Citrus Aurantium (Petitgrain), Ferula Galbaniflua (Galbanum) eteriniai aliejai. 

 

Naudojimo instrukcija: 3-5 lašus eterinio aliejaus įlašinkite į aromaterapijos difuzorių arba į vonią. Įlašinkite kelis lašus eterinio aliejaus į vandenį, kad paruošti namų kvapo purškiklį arba užlašinkite kelis lašus ant tekstilės medžiagos ir padėkite ją pasirinktoje namų vietoje. 

 

Įspėjamoji informacija: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis, nosį ar burną. Saugoti nuo vaikų.  

 

Pagaminta Europos Sąjungoje.

Pasirinkite pakuotę
Naujiena
15,99 €
Kiekis
1
DPD paštomatas
DPD paštomatas
Pristatymo kaina: 3 €

Nemokamas pristatymas nuo 19 €

*„Tik internetu“ prekės užsakomos tiesiai iš tiekėjo, todėl jų pristatymas trunka nuo 4 iki 12 savaičių.

2-5 d.d.
Omniva paštomatas
Omniva paštomatas
Pristatymo kaina: 3 €

Nemokamas pristatymas nuo 29 €

*„Tik internetu“ prekės užsakomos tiesiai iš tiekėjo, todėl jų pristatymas trunka nuo 4 iki 12 savaičių.

2-5 d.d.
DPD kurjeris
DPD kurjeris
Pristatymo kaina: 4 €

Nemokamas pristatymas nuo 29 €

*„Tik internetu“ prekės užsakomos tiesiai iš tiekėjo, todėl jų pristatymas trunka nuo 4 iki 12 savaičių.

2-5 d.d.
Atsiimsiu prie sutarto įėjimo (neturiu Galimybių paso)
Atsiimsiu prie sutarto įėjimo (neturiu Galimybių paso)
Pristatymo kaina: 0 €

Atsiimkite prekes prie sutarto įėjimo

1-2 d.d.
Atsiėmimas KIKA parduotuvėje
Atsiėmimas KIKA parduotuvėje
Pristatymo kaina: 0 €

Prekes atsiimkite parduotuvėje

1-2 d.d.

Dėmesio! Užsakę šią prekę su pristatymu į namus ar paštomatą, ją gausite atskira siunta.

 

„Amelum Balance“ buvo sukurta siekiant rasti harmoniją jūsų gyvenime. Unikali 11 natūralių eterinių aliejų sudėtis gali suteikti ramybę, atsipalaidavimą ir gerą savijautą. Naudojamas difuzoriuje „Amelum Balance“ eterinių aliejų mišinys gali padėti numalšinti nerimą ir depresijos jausmą, atgaivinti ir išvalyti aplink esantį orą.

 

Mišinį sudaro 11 aukščiausios kokybės eterinių aliejų:

 

  • Saldusis apelsinas (lot. Citrus Sinensis):

Apelsinų eterinis aliejus (angl. Sweet Orange Oil), pasižymintis visiems puikiai pažįstamu kvapu, šildančiomis ir džiuginančiomis savybėmis, yra veiksmingas, kai norima sumažinti nedidelį skausmą ir uždegimą, taip pat užkirsti kelią nepageidaujamų bakterijų plitimui. Dėl puikių priešuždegiminių, antioksidacinių ir antibakterinių savybių apelsinų aliejus yra puikus odos tonikas ir nepakeičiamas riebiai odai skirtų odos priežiūros produktų ingredientas. Aliejaus valomosios savybės gali būti naudingos mažinant spuogus. Buityje saldžiųjų apelsinų aliejus gali būti panaudojamas virtuvėje prieš užsispyrusias riebalų dėmes.

Apelsinų aliejus suteikia pozityvią savijautą tiems, kurie kovoja su situacine depresija ar nerimu, todėl yra puiki priemonė skatinti geresnę  nuotaiką ir atpalaiduoti.

Naudojama dalis: Žievė; Sinonimai: Citrus sinensis; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Italija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Trapioji mirtenė (lot. Melaleuca Teretifolia):

Mirtų eterinis aliejus (angl. Honey Myrtle Oil) yra veiksmingas aliejus, naudojamas siekiant sumažinti nepageidaujamą mikrobų aktyvumą, jis padeda pašalinti plaučių užgulimą, palaiko sveiką plaučių ir kvėpavimo takų funkciją. Aliejus gali padėti sumažinti nepageidaujamą bakterijų, grybelių ar virusų aktyvumą. Suteikia odos paramą, gali padėti su nedidelėmis odos problemomis, tokiomis kaip spuogai, pjūviai, nudegimai ir nedidelės infekcijos. Mirtų eterinis aliejus turi antioksidacinių savybių ir gali padėti ląstelių regeneracijai. Tai taip pat padeda palaikyti raumenų sveikatą ir naudinga naudojant kartu su masažo mišiniais.

Naudojant su difuzoriumi, medaus mirtų eterinis aliejus emociškai pakelia ir atgaivina. Dėl savo savybių jis puikiai tinka perteikti švaros ir šviežumo jausmą. Aliejus atgaivina protą, kūną ir dvasią, padeda sumažinti emocinį ir fizinį nuovargį.

Naudojama dalis: Gėlių žiedai, lapai ir šakelės; Sinonimai: Melaleuca teretifolia Endl; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Australija; Kvapo natų klasifikacija: Vidurinės pereinančios į viršutines.

 

  • Karčiavaisis citrinmedis (lot. Citrus Aurantium var. Amara):

Karčiavaisių citrinmedžių eterinis aliejus (angl. Petitgrain Oil) ra puikus pasirinkimas norint palengvinti ir nuraminti nepageidaujamus raumenų spazmus ir skatinti pusiausvyros bei ramybės jausmą. Odos priežiūros priemonėse aliejus padeda subalansuoti riebalų gamybą ir yra veiksmingas bei švelnus antiseptikas. Dėl savo antimikrobinių ir antibakterinių savybių jis yra naudingas odai, kenčiančiai nuo spuogų ir per didelio riebalų susidarymo ir pleiskanų kamuojamai galvai. Šio aliejaus aušinimo efektas idealiai tinka purškiant kambarius ar valymo priemonių gamyboje, jis padeda sumažinti nepageidaujamą mikrobų aktyvumą.

Karčiavaisių citrinmedžių aliejus turi vėsinančią ir džiovinančią energiją, kuri padeda atpalaiduoti protą, numalšina nerimą ir depresiją bei sužadina ramybę. Manoma, kad aliejus pasižymi švelniomis euforinėmis savybėmis, kurios gali padėti sumažinti įtampą nuo kasdienio streso ir nuraminti protą. Aliejus turi afrodiziakinių savybių, pridedant jį mišinius, jis suteikia rafinuoto gilumo.

Naudojama dalis: Lapai ir šakelės; Sinonimai: Citrus aurantium var amara; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Paragvajus; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Rausvasis greipfrutas (lot. Citrus x Paradisi):

Greipfrutų aliejus garsėja savo pakeliančiu poveikiu kūnui ir protui ir yra laikomas kaip išskirtinai gaivinantis aliejus. Aliejus yra naudingas norint palengvinti skausmą ir uždegimą, stiprinti imuninę sistemą, kaip limfos stimuliatorius ir kaip tonikas, skatinantis sveiką odą. Manoma, kad greipfrutų aliejus, kaip ir kiti sutraukiantys citrusų aliejai, atkuria glotnumą ir elastingumą bei gražina odą.

Greipfrutų aliejus emociškai stiprina ir atgaivina. Tai skatina teigiamą energiją ir paguodžia, kai susiduriama su įtampa ir situacine depresija. Greipfrutų aliejaus lengvas, švelnus ir euforinis aromatinis profilis įkvėpus gali nuraminti ir pakelti emocijas bei dvasią ir padėti subalansuoti pavargusią ir per daug stimuliuojamą nervų sistemą.

Naudojama dalis: Žievės; Sinonimai: Citrus paradisi; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Pietų Afrika; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Žaliosios citrinos (lot. Citrus Aurantifolia):

Šviežias ir rūgštus laimų eterinis aliejus (angl. Lime Oil) dalinasi daug gydomųjų savybių su citrusinių vaisių pusbroliu citrina, turi daug tų pačių sutraukiančių, tonizuojančių ir nuotaiką pakeliančių savybių. Dažnai naudojamas veido ir kūno valymo priemonėse dėl savo gryninančių savybių ir malonaus kvapo. Aliejus gali padėti skatinti jaunatvišką išvaizdą, sumažinti smulkias raukšles, dėmėtą pigmentaciją ir atstatyti prarastą odos elastingumą. Laimų aliejus turi stangrinamąjį poveikį, todėl puikiai tinka odos atjauninimui. Naudojant laimų aliejų plaukų priežiūros produktuose, padeda sustiprinti plaukų blizgesį, padaro plaukus lygesnius ir jie atspindi daugiau šviesos.

Naudojant aromaterapijoje gaivinančios, bet ne per saldžios laimų eterinio aliejaus savybės gali padėti aiškiau mąstyti ir pakelti budrumą, taip pat gali skatinti pozityvumo, ramybės ir harmonijos jausmą. Dažnai naudojamas mišiniuose su kitais aliejais, kad sustiprintų gaivinančią jėgą ir paskatintų išlaikyti emocinę pusiausvyrą bei gerovę. Laimų eterinis aliejus taip pat veiksmingai kovoja su uodais ir vabzdžiais, nes jie neigiamai reaguoja į citrusinių vaisių kvapus ir lieka atokiau nuo vietų, kuriose gali juos užuosti.

Naudojama dalis: Žievės; Sinonimai: Citrus aurantifolia; Kiti pavadinimai: Žaliasis citrinmedis; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Italija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Kvapusis citrinmedis (lot. Citrus Junos):

Kvapiųjų mandarinų eterinis aliejus (angl. Yuzu Oil) yra puikus pasirinkimas, kai norima padėti pagerinti imuninę sistemą, sumažinti skausmą ir uždegimą ar nuraminti raumenų spazmus. Populiarus Japonų liaudies medicinoje, kvapiųjų mandarinų aliejus palaiko sveiką plaučių funkciją ir turi galingą antibakterinį poveikį, todėl jis veiksmingas nuo peršalimo ir gripo. Dažnai naudojamas veido ir kūno valymo priemonėse dėl savo gryninančių savybių ir malonaus kvapo. Aliejus skatina jaunatviškesnę odos išvaizdą, mažina raukšlių atsiradimą, išlygina nevienodą pigmentaciją ir suteikia odai prarastą elastingumą.

Raminantis protą ir gaivinantis kūną, aliejus dažnai naudojamas aromaterapijoje. Dėl malonaus kvapiųjų mandarinų aromato jis yra tinkamas difuzorių mišiniams, skirtiems sumažinti nerimą, depresiją ir nervingumą.

Naudojama dalis: Žievė; Sinonimai: Citrus junos; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Japonija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Tikrasis šventkmynis (lot. Trachyspermum Ammi):

Kmynų eterinis aliejus (angl. Ajwain Oil) yra pagrindinis cheminio komponento timolio šaltinis, kuris laikomas galingiausiu terapiniu ingredientu. Žinomas dėl savo antiseptinių, antimikrobinių ir skausmą malšinančių savybių. Kmynų aliejus tradiciškai naudojamas ajurvedos medicinoje, siekiant palengvinti sąnarių skausmą, susijusį su reumatoidiniu artritu. Šis stebuklingas eterinis aliejus turi antihelmintinių savybių, kurios slopina kenksmingų bakterijų ir parazitų augimą virškinimo sistemoje. Aliejus taip pat yra galinga antibakterinė priemonė, padedanti gydyti ir užkirsti kelią bakterinėms infekcijoms organizme. Jis gali neutralizuoti laisvuosius radikalus, sumažinti uždegimą, pagerinti kvėpavimą ir atbaidyti vabzdžius.

Kmynu aliejus gaivina ir pažadina emociškai ir fiziškai. Naudojant aromaterapijoje, aliejaus aromatas gali padėti skatinti minčių aiškumą ir palaikyti teigiamą požiūrį į gyvenimą.

Naudojama dalis: Sėklos; Sinonimai: Trachyspermum ammi; Kiti pavadinimai: Tikrasis šventkmynis; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Indija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Citrina (lot. Citrus Limon):

Citrinų eterinis aliejus dažnai naudojamas valymo priemonėse, kurios panaudoja citrinų valomąją galią, kad efektyviai išblizgintų paviršius. Puikus pasirinkimas gaminant mišinius, kurie stabdo bakterijas ir padeda dezinfekuoti nedideles infekcijas, taip pat mažina skausmą ir uždegimą. Citrinų aliejus taip pat dažnai naudojamas kosmetikos gaminiuose, ypač susijusiuose su odos priežiūra. Jis pasižymi stipriu antioksidaciniu poveikiu ir senėjimą stabdančiu poveikiu bei efektyviai gali sumažinti odos ląstelių ir audinių pažeidimus.

Naudojant aromaterapijoje, citrinų eterinis aliejus pasižymi nepaprastai raminančiu poveikiu, kuris suteikia mišiniui mažą kibirkštėlę ir gali padėti pašalinti depresijos simptomus ar palengvinti emocinę įtampą. Citrinų aliejus taip pat gali padėti išlaikyti protinį budrumą ir pagerinti koncentraciją. Jis gali atgaivinti protą, sukurdamas teigiamą mąstyseną ir pašalindamas neigiamas emocijas.

Naudojama dalis: Žievės; Sinonimai: Citrus limonum; Išgavimo būdas: Šaltas spaudimas; Kilmės šalis: Indija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Kvapioji kananga (lot. Canaga Odorata):

Prabangus, žavus, sodrus, ryškus atogrąžų ir vaisių-gėlių aromatas, kvapiųjų kanangų aliejus (angl. Cananga Oil) puikiai tinka integruoti į higieną, aromaterapiją ir natūralią parfumeriją. Tai viliojantis gėlių eterinis aliejus, kuris tinka vyrams ir moterims.

Kvapiųjų kanangų eterinis aliejus įkvepia optimizmą ir ramina, padeda palaikyti teigiamą mąstymą, žinomas kaip afrodiziakas. Naudojant kosmetikoje ar tepant ant odos, kvapiųjų kanangų aliejus stabilizuoja ir reguliuoja odos ir plaukų riebumą, taip pat malšina uždegimą ir dirginimą. Pagerina kraujotaką, skatina naujos odos ir plaukų augimą bei apsaugo nuo infekcijų. Aliejus taip pat puikiai papildo drėkinančius odos priežiūros, masažinius ar vonios druskos mišinius. Kvapiųjų kanangų aliejus yra išskirtinai kvapnus, mažas kiekis šio aliejaus aromaterapijoje ir asmens priežiūros priemonėse turi reikšmingą poveikį.

Naudojama dalis: Gėlių žiedai; Sinonimai: Cananga odorata forma macrophylla; Kiti pavadinimai: Kanangų aliejus; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Indonezija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės pereinančios į vidurines.

 

  • Aitriųjų apelsinų lapai (lot. Citrus Aurantium):

Karčiavaisių citrinmedžių eterinis aliejus (angl. Petitgrain Oil) ra puikus pasirinkimas norint palengvinti ir nuraminti nepageidaujamus raumenų spazmus ir skatinti pusiausvyros bei ramybės jausmą. Odos priežiūros priemonėse aliejus padeda subalansuoti riebalų gamybą ir yra veiksmingas bei švelnus antiseptikas. Dėl savo antimikrobinių ir antibakterinių savybių jis yra naudingas odai, kenčiančiai nuo spuogų ir per didelio riebalų susidarymo ir pleiskanų kamuojamai galvai. Šio aliejaus aušinimo efektas idealiai tinka purškiant kambarius ar valymo priemonių gamyboje, jis padeda sumažinti nepageidaujamą mikrobų aktyvumą.

Karčiavaisių citrinmedžių aliejus turi vėsinančią ir džiovinančią energiją, kuri padeda atpalaiduoti protą, numalšina nerimą ir depresiją bei sužadina ramybę. Manoma, kad aliejus pasižymi švelniomis euforinėmis savybėmis, kurios gali padėti sumažinti įtampą nuo kasdienio streso ir nuraminti protą. Aliejus turi afrodiziakinių savybių, pridedant jį mišinius, jis suteikia rafinuoto gilumo.

Naudojama dalis: Lapai ir šakelės; Sinonimai: Citrus aurantium var amara; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Paragvajus; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės natos.

 

  • Galbanas (lot. Kunzea Ericoides):

Kanukų eterinis aliejus (angl. Kanuka Oil) padeda suvaldyti skausmą ir uždegimą, todėl puikiai tinka gydyti daugybę odos problemų. Labai veiksmingas mažinant nepageidaujamą bakterijų, grybelių ar virusų plitimą. Aliejus taip pat veiksmingai palaiko kvėpavimo sistemą, kai sergama peršalimu ar gripu ir jaučiamas užgulimas. Aliejų tepti ant odos ir įkvėpus garų forma yra labai efektyvu, nes jis greitai įsisavina per odą ir nosies gleivinę. Kanukų aliejus dėl savo stipraus priešuždegiminio poveikio yra naudingas lėtinėms uždegiminėms ligoms, tokioms kaip reumatoidinis artritas ir fibromialgija. Vertinamas parfumerių dėl savo kvapo.

Šviežias, žolinis, saldus ir žemiškas kanukų aliejaus aromatas turi įtakos geresnei nuotaikai ir suteikia padidėjusios energijos jausmą. Dėl raminančio poveikio aliejus gali padėti įkvėpti kokybiškesnį miegą.

Naudojama dalis: Lapai ir šakelės; Sinonimai: Kunzea ericoides; Išgavimo būdas: Garų distiliacija; Kilmės šalis: Naujoji Zelandija; Kvapo natų klasifikacija: Viršutinės pereinančios į vidurines.

 

Sudėtis: Citrus Sinensis (Sweet Orange), Melaleuca Teretifolia (Honey Mytle), Citrus Aurantium var. Amara (Bitter Orange), Citrus x Paradisi (Grapefruit Pink), Citrus Aurantifolia (Lime), Citrus Junos (Yuzu), Trachyspermum Ammi (Ajowan), Citrus Limon (Lemon), Canaga Odorata (Ylang Ylang), Citrus Aurantium (Petitgrain), Ferula Galbaniflua (Galbanum) eteriniai aliejai. 

 

Naudojimo instrukcija: 3-5 lašus eterinio aliejaus įlašinkite į aromaterapijos difuzorių arba į vonią. Įlašinkite kelis lašus eterinio aliejaus į vandenį, kad paruošti namų kvapo purškiklį arba užlašinkite kelis lašus ant tekstilės medžiagos ir padėkite ją pasirinktoje namų vietoje. 

 

Įspėjamoji informacija: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis, nosį ar burną. Saugoti nuo vaikų.  

 

Pagaminta Europos Sąjungoje.


Rekomenduojamos prekės

MISOKO&CO šunų žaislas raudonas, 7.5x20cm
6,99 €
MISOKO&CO šunų žaislas raudonas, 7.5x20cm
Į krepšelį
Tik atsiėmimas parduotuvėjeTik atsiėmimas parduotuvėje
Naujiena NATURE'S PROTECTION LIFESTYLE adult (suitable for sterilized), konservuotas pašaras katėms su kalakutiena ir upėtakiu, 85 g
1,39 €
NATURE'S PROTECTION LIFESTYLE adult (suitable for sterilized), konservuotas pašaras katėms su kalakutiena ir upėtakiu, 85 g
Į krepšelį
-25% TRIXIE Inkilas paukščiams 21x12.5x13 cm
6,74 € 8,99 €
TRIXIE Inkilas paukščiams 21x12.5x13 cm
Į krepšelį
Naujiena -30% M-PETS Šunų žaislas atletika lateksinis, 8x8x11.5 cm
3,49 € 4,99 €
M-PETS Šunų žaislas atletika lateksinis, 8x8x11.5 cm
Į krepšelį
Jei jūsų gyvūnas turėtų nykščius, jis sektų KIKA naujienas.