Ši elektroninė parduotuvė naudoja slapukus (ang. cookie). Pasirinkta kalba arba sesijos duomenys saugomi juose. Be slapukų el. parduotuvės funkcionalumas yra ribotas. Jeigu nesutinkate, spauskite čia.

Sutinku

Privatumo politika

Cookies (slapukų) naudojimas


UAB „TERRA ANIMALIS“ svetainėje cookies (slapukai) naudojami statistikos tikslais, vertinant svetainės lankomumą bei atskirų rubrikų populiarumą, o taip pat ir jūsų interesus. Mūsų parneris, AdRoll, tokiu būtų leidžia jus rodyti reklama pagal tai, ką jūs veikėte www.kika.lt svetainėje. Toks duomenų tvarkymas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. Galite apsilankyti ŠIOJE svetainėje, jeigu norite atsisakyti AdRoll ar jų partnerių rodomos reklamos.

Jūs galite ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar juos užblokuoti, pasinaudodami savo kompiuteryje esančia interneto naršykle, tačiau užblokavus slapukus, dėl techninių priežasčių, kai kurios mūsų svetainės paslaugos ar duomenys Jums gali būti nepasiekiamos.

 

Asmeninės informacijos naudojimas

 

UAB „TERRA ANIMALIS“ saugo Jūsų asmeninę informaciją, laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą. Visa asmeninė informacija kaupiama šiais tikslais: maksimaliai gerinti/tenkinti lankytojų poreikius bei rodyti reklamą žmonėms, kurie apsilankė šioje svetainėje. Visa pateikta informacija nėra parduodama, nuomojama, skolinama, dovanojama ar kitaip perduodama tretiesiems asmenims.

 

UAB „TERRA ANIMALIS“ „Facebook“ tinklalapio paskyros organizuojami konkursai

 

UAB „TERRA ANIMALIS“ „Facebook“ tinklalapio paskyros („KIKA Lietuva“) organizuojamuose konkursuose, kuriuose vartotojo paprašoma įvesti savo elektroninio pašto adresą, vartotojas, įvesdamas savo elektroninio pašto adresą ir sutikdamas dalyvauti konkurse, sutinka savo įvestu elektroninio pašto adresu prenumeruoti KIKA naujienlaiškį.

 

Nuorodos į kitus tinklapius

 

Mūsų svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitus tinklapius, už kurių turinio teisingumą ir atitikimą galiojantiems teisės aktams KIKA neatsako.

 

Naujienlaiškiai

 

Jūsų pateiktą el. pašto adresą naudojame informacijai apie specialius pasiūlymus, akcijas, naujus produktus ar kitai, su mūsų įmone susijusiai informacijai, siųsti. Tokio pobūdžio laiškai siunčiami 1–2 kartus per savaitę.

Išsiuntus naujienlaiškį, turime galimybę rinkti ir matyti statistinius duomenis, susijusius su Jūsų elgesiu, gavus el. laišką. Pavyzdžiui, ar naujienlaiškis buvo atidarytas, kokios nuorodos buvo paspaustos. 

Jūs bet kada turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, kurie yra tvarkomi UAB „TERRA ANIMALIS“, reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Teisę tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais Jūs bet kada galite atšaukti šiais būdais:

- gavus naujienlaiškį, paspausti prenumeratos atšaukimo nuorodą „Atsisakyti prenumeratos“;
- kreiptis el. paštu klientams@kika.lt laisvos formos prašymu.

Duomenų tvarkymo terminas – 3 metai nuo sutikimo gavimo datos.

Asmens duomenis galime perduoti tretiesiems asmenims, kurie užtikrina el. laiškų siuntimą reklamos tikslais („Omnisend“), taip pat – reklamos platformoms „Facebook“, „Google“ tikslinės auditorijos formavimo tikslais.

Sutikdami gauti naujienas, jūs taip pat kartu leidžiate apdoroti savo duomenis pagal „Omnisend“ asmens duomenų tvarkymo ir naudojimo sąlygomis.

„Omnisend“ naudojimo sąlygos čia>>

 

Sutikimas

 

Lankydamiesi mūsų svetainėje Jūs sutinkate, jog esate susipažinę su taikoma privatumo politika ir jai neprieštaraujate.

 

Kada UAB „TERRA ANIMALIS“ neatsako už asmeninę informaciją?

 

UAB „TERRA ANIMALIS" neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per mūsų svetainėje esančias nuorodas. Todėl rekomenduojame susipažinti su kiekvieno tinklapio privatumo sąlygomis atskirai. Mūsų portalo lankytojų duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo.
 

UAB „TERRA ANIMALIS“ užtikrina tik tos informacijos saugumą, kuri pateikiama interneto svetainėje, bet neatsako už asmeninės informacijos pateiktos komentaruose saugumą. Ši informacija yra vieša ir visiems prieinama, todėl kiekvienas lankytojas turi būti atsargus skelbdamas savo duomenis komentaruose.

Apdorojama...